Hodnocení firmy BENU Lékárna - síť lékáren

*
*
*
*
*
11 hodnocení
elbi
20.8.2019
*
*
*
*
*

V lékárně BENU v Hyperalbertu Třebíč jsem chtěla koupit AnalerginNEO. Bylo mi řečeno, že bez receptu nemohu koupit balení 20 ks a paní mi prodala balení s 10 ks. Za týden jsem byla v BENU v Kauflandu v Židenicích a tam jsem bez problémů, bez dotazů a bez receptu koupila 3 balení po 20 ks. Kde to jako jsme? Ráda bych viděla co by dělali lidé, kteří údajně rozhodují o tom, kolik kusů na recept a kolik ne, kdyby trpěli všemožnými alergiemi... Jsem znechucená a BENU Třebíč má palec dole. L.B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
23.4.2019
*
*
*
*
*

Lékárna Benu, Stráž pod Ralskem. 4.4. 2019 jsem navštívila lékarnu Benu ve Stráži pod Ralskem. Měla jsem silně oteklý nárt, kotník a chodidlo levé nohy bez předešlého úrazu. Oteklá noha mě velmi bolela a nemohla jsem na ni pořádně došlápnout. Chtěla jsem si KOUPIT něco na zmírnění bolesti a částečného splasknutí otoku, abych si na nohu mohla obout alespoň do pantoflí a odjet do místa trvalého bydliště do Prahy, kde mám praktického lékaře, internistu a diabetologa, vzhledem k tomu, že jsem diabetik, řeším jakoukoliv léčbu vždy s nimi. V lékárně Benu ve Stráži pod Ralskem jsem si chtěla koupit něco na zmírnění bolesti a splasknutí otoku, abych dokázala zvládnout cestu do Prahy, kde mám praktického lékaře a diabetologa, neboť jsem diabetik. Magistra Herinková, která mě obsluhovala byla velmi nepříjemná, řekla, že na zmírnění bolesti a otoku nic nemá a abych si došla k lékaři.chtěla aby mi prodala něco, abych cestu do Prahy zvládla. Ta mi však mi odmítla prodat jakýkoliv lék a řekla abych šla k lékaři. To, že se bude jednat o větší problém s delší dobou léčení a že musím do Prahy, odmítla respektovat. Trvala na tom, že nic podobného octanu nebo jiným obkladům, mastem nebo gelům nemá. V Liberci na pohotovosti /interna/ mě poslali na SONO a po vyloučení trombózy mě bez jakéhokoliv dalšího vyšetření a léčby poslali k obvodnímu lékaři, ačkoliv i jim jsem říkala, že do Prahy se silnou bolestí a otokem nedojedu. Do Prahy jsem byla schopná jet až o týden později. Do té doby jsem nohu léčila ledovými obklady a tabletami Aescin-Teva a mastmi Lioton gel a Ibalgin Duo efect, které mi doporučila magistra v lékárně Dr. Max v Liberci, když jsem jí silně oteklou nohu ukázala po tom, co mě z Liberecké nemocnice vyšoupli. Na magistru Herinkovou ze Stráže pod Ralském posílám stížnost řediteli společnosti Benu v České republice, Sebastianu Ringovi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jajinalencova
27.2.2019
*
*
*
*
*

OC Olympia Plzeň - obsluha u "výdej na recept" si zde otevřela pomyslnou ordinaci, kdy zákazníkům doporučuje či dokonce mění medikamenty, které mají předepsané od svých odborných lékařů. Mě osobně rozmlouvala antikoncepci a doporučovala mi, ať si raději pořídím hodně dětí. Od té doby chodí do lékárny nakupovat partner. Jeho poslední návštěva lékárny trvala bez mála 30 minut. Paní (SK) nás od další návštěvy lékárny velmi odrazuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Patrik
10.12.2018
*
*
*
*
*

Lekarna benu brno tesco avion. Navstivil jsem benu lekarnu poprve a naposledy. Pani mgr. za prepazkou asi nemela svuj den. Byla neprijemna stroha na slovo otravena asi tim ze musela v nedeli do prace. Uplne me odradila od tohoto retezce. Uplny opak reklam na benu v televizi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ammy
28.5.2018
*
*
*
*
*

První objednávka rychlá jak blesk, druhá mě zklamala. Čekala jsem na ní 7 dní a to jsem si jí nechala poslat na prodejnu s osobním vyzvednutím. Tři položky v zásilce chyběly. Naprosto bez vysvětlení, včetně papíru, takže jsem strávila dost času zkoumáním, co mi vlastně chybí. Měla jsem toho hodně. Eshop není evidentně na větší zásilky stavěný, nákupní košík je při více položkách nepřehledný. Odpověď lékárny, že zboží nebylo v balíku, protože bylo vyprodané, beru jako výmluvu, protože bylo a stále je na eshopu skladem. Nejspíš to expedoval nějaký jouda, protože mi naopak přibalil o jeden vzorek zdarma navíc. Na to si nestěžuji, ale snad vám to nebude chybět... :) Každopádně bych očekávala, že když si něco objednám, že to dostanu, když je to ve chvíli objednávky skladem, anebo mě aspoň budete informovat o změně mojí objednávky!! Třetí objednávka ok, ve čtvrté opět jeden produkt chyběl! Opět bez vysvětlení... Tento eshop nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
arci1
18.5.2018
*
*
*
*
*

Lékárna Benu ve Znojmě u OC Kaufland - objednané léky předražené oproti jiným lékárnám, lékárník objednal jiný lék než byl na receptu, i když byl upozorněn, že je nutný konkrétní lék co je na receptu uveden. Vnutit léky, starším lidem s obrovským doplatkem, který si v jiných lékárnách neúčtují, je to sprosté, chcete si zvýšit zisky na důchodcích? Ještě se vrátím k chování a vystupování lékárníka, bylo značně nevhodné. Do velké míry ho rozhodila projíždějící motorka (lze to pochopit po celodenní službě, únavu a vyčerpání), ale měl by být schopen ovládnout své jednání a vystupování. Svůj emoční výbuch doprovázel nevhodnými a sprostými nadávkami, jako např. ku..a co to je za dementa atd. a to jsem byl v lékárně s nezletilou dcerou. No toto jsem opravdu ještě v lékárně nezažil. Neochotu, sprostost, Je mi líto, ale do této lékárny již nevkročím a co slyším v okolí, obdobným způsobem uvažují i ostatní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tereza.gsollhoferova
9.12.2017
*
*
*
*
*

Mrzí mě, že nemohu dát 0 hvězdiček. Naprosto mě šokovalo, když jsem zjistila, že mé devadesátileté babičce bylo na pobočce této lékárny v OC Atrium Flora v Praze prodáno výhodné balení dvou lahviček s doplňkem stravy od Priessnitz a po otevření krabičky doma zjistila, že uvnitř je lahvička jen jedna! Neuvěřitelné zneužití důchodce, jsem zhusená...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bsenicheva
6.11.2017
*
*
*
*
*

Neadekvátně dlouhá dodací doba z e-shopu na prodejnu je v dnešní době opravdu nestandardní. Dala jsem eshopu druhuo šanci - domnívala jsem se, že první dlouhé dodání byla zkrátka jen shoda ,,nešťastných náhod“ (došlo jim zboží na skladu a kontaktovali mě až po neuvěřitelném týdnu!)... Teď však opět čekám pátým dnem a nic se neděje. U Benu už neobjednám nic.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Radek
28.7.2017
*
*
*
*
*

na to že e shop má vlastní řetězec lékáren je velmi zdlouhavé čekání na zboží běžný e shop vám pošle zboží do druhého dne a BENU trvá dodání 5 dní to je docela dlouho v dnešní době ..je lepší připlatit když urgentně něco potřebujete než čekat ...vim že zde již nakupovat nebudu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
zuzana
25.7.2017
*
*
*
*
*

Včera jsem v lékárně Benu OC OLYMPIA Plzeň koupila přípravek SHELBY BY ALAVIS za 489,. kč což je tak o 200,.kč nad průměrnou cenou ostatních prodejů. Se psem po operaci jsem nemohla riskovat cestu do další lékárny,ale byla to skutečně má poslední návštěva tohoto řetězce. Obsluhující personál, byl velmi milý a vstřícný,někdy to bohužel nestačí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • K pérovně 945/7
  • Praha 10 - Hostivař
  • 102 00
  • Sídlo společnosti
  • mapa
Všechny sekce