Hodnocení firmy BENU Lékárna - síť lékáren

*
*
*
*
*
17 hodnocení
an.vet
1.10.2020
*
*
*
*
*

Lékárna Benu Kaufland Karlovy Vary Dnes jsem po prvé navštívila lékárnu Benu v Kauflandu. Bylo to i naposledy! Potřebovala jsem obyčejný vitamín D. Lékárnice mi řekla že se vitamín přestal vyrábět a ani si ho nemůžu objednat, protože neni ani na skladě ani nikde. Tímto končím s touto lékárnou a budu radši nakupovat v jine lékárně Mimochodem jsem vitamín D sehnala v lékárně Max a nebyli si vědomi ze vitamín končil výrobu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sl.kristyna.malisova
14.7.2020
*
*
*
*
*

Nejhorší zkušenost s nákupem v mém životě, protože bylo ohroženo moje zdraví. POZOR. objednala jsem léky za dva dny jsem je šla vyzvednout bohužel doktor udělal v receptu chybu tak jsem celý den obvolavala doktory protože můj měl dovolenou a ještě ten den jsem si šla léky vyzvednout znova s novým receptem. Bylo mi řečeno že je dali někomu jinému. Jela jsem druhý den na dovolenou, musela jsem to zrušit a bez léků mi bylo strašně zle řeším s českou lékárnickou komorou. Pokud muzete jdete jinam. Nejhorší že situaci nikdo nechtěl řešit neuvedali ani telefon. Léky nejsou brambory skutečně obrovská frustrace propocena noc nemožnost usnout. Dle Benu nedošlo k žádnému pochybení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena
2.7.2020
*
*
*
*
*

Odstoupení od smlouvy, nikdo s vámi nekomunikuje, zásilka převzata lékárnu Benu Hostivař již před 10 dny, dodneška žádná odpověď ani peníze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Remmler81
8.6.2020
*
*
*
*
*

Hylo gel 10 kapky,webprize 287Kč ,prodejna v Domažlicích-realná cena 387Kč.To je naprosto skandální.Zajímalo by mě, který exponent minulýho režimu za tím stojí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lubomír
26.5.2020
*
*
*
*
*

Internetová cena léku Hylo Dual 10 ml 269,- Kč. Nejde o akční cenu! (Dne 26.5.2020 jedna z nejnižších oproti jiným lékárnám, jinde kolem 300,- Kč) A když si tyto oční kapky koupíte v lékárně zaplatíte 419,- Kč!!! -Benu OC Černý Most Praha. U zboží v akci - letáky nebo označené v eshopu jako akce bych to chápal, ale tak to není. Půjdete-li si vyzvednout lék na předpis, raději k tomu nic dalšího nekupujte, může vás to vyjít draho.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
voneyan616
10.4.2020
*
*
*
*
*

Předražená lékárna a to nejen v tomto případě - viz.10 tablet GS Vitamín C za 76.-Kč (BENU),běžná cena za 100 až 120 tablet GS Vitamín C kolem 250.-Kč.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
elbi
20.8.2019
*
*
*
*
*

V lékárně BENU v Hyperalbertu Třebíč jsem chtěla koupit AnalerginNEO. Bylo mi řečeno, že bez receptu nemohu koupit balení 20 ks a paní mi prodala balení s 10 ks. Za týden jsem byla v BENU v Kauflandu v Židenicích a tam jsem bez problémů, bez dotazů a bez receptu koupila 3 balení po 20 ks. Kde to jako jsme? Ráda bych viděla co by dělali lidé, kteří údajně rozhodují o tom, kolik kusů na recept a kolik ne, kdyby trpěli všemožnými alergiemi... Jsem znechucená a BENU Třebíč má palec dole. L.B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
23.4.2019
*
*
*
*
*

Lékárna Benu, Stráž pod Ralskem. 4.4. 2019 jsem navštívila lékarnu Benu ve Stráži pod Ralskem. Měla jsem silně oteklý nárt, kotník a chodidlo levé nohy bez předešlého úrazu. Oteklá noha mě velmi bolela a nemohla jsem na ni pořádně došlápnout. Chtěla jsem si KOUPIT něco na zmírnění bolesti a částečného splasknutí otoku, abych si na nohu mohla obout alespoň do pantoflí a odjet do místa trvalého bydliště do Prahy, kde mám praktického lékaře, internistu a diabetologa, vzhledem k tomu, že jsem diabetik, řeším jakoukoliv léčbu vždy s nimi. V lékárně Benu ve Stráži pod Ralskem jsem si chtěla koupit něco na zmírnění bolesti a splasknutí otoku, abych dokázala zvládnout cestu do Prahy, kde mám praktického lékaře a diabetologa, neboť jsem diabetik. Magistra Herinková, která mě obsluhovala byla velmi nepříjemná, řekla, že na zmírnění bolesti a otoku nic nemá a abych si došla k lékaři.chtěla aby mi prodala něco, abych cestu do Prahy zvládla. Ta mi však mi odmítla prodat jakýkoliv lék a řekla abych šla k lékaři. To, že se bude jednat o větší problém s delší dobou léčení a že musím do Prahy, odmítla respektovat. Trvala na tom, že nic podobného octanu nebo jiným obkladům, mastem nebo gelům nemá. V Liberci na pohotovosti /interna/ mě poslali na SONO a po vyloučení trombózy mě bez jakéhokoliv dalšího vyšetření a léčby poslali k obvodnímu lékaři, ačkoliv i jim jsem říkala, že do Prahy se silnou bolestí a otokem nedojedu. Do Prahy jsem byla schopná jet až o týden později. Do té doby jsem nohu léčila ledovými obklady a tabletami Aescin-Teva a mastmi Lioton gel a Ibalgin Duo efect, které mi doporučila magistra v lékárně Dr. Max v Liberci, když jsem jí silně oteklou nohu ukázala po tom, co mě z Liberecké nemocnice vyšoupli. Na magistru Herinkovou ze Stráže pod Ralském posílám stížnost řediteli společnosti Benu v České republice, Sebastianu Ringovi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jajinalencova
27.2.2019
*
*
*
*
*

OC Olympia Plzeň - obsluha u "výdej na recept" si zde otevřela pomyslnou ordinaci, kdy zákazníkům doporučuje či dokonce mění medikamenty, které mají předepsané od svých odborných lékařů. Mě osobně rozmlouvala antikoncepci a doporučovala mi, ať si raději pořídím hodně dětí. Od té doby chodí do lékárny nakupovat partner. Jeho poslední návštěva lékárny trvala bez mála 30 minut. Paní (SK) nás od další návštěvy lékárny velmi odrazuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Patrik
10.12.2018
*
*
*
*
*

Lekarna benu brno tesco avion. Navstivil jsem benu lekarnu poprve a naposledy. Pani mgr. za prepazkou asi nemela svuj den. Byla neprijemna stroha na slovo otravena asi tim ze musela v nedeli do prace. Uplne me odradila od tohoto retezce. Uplny opak reklam na benu v televizi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • K pérovně 945/7
  • Praha 10 - Hostivař
  • 102 00
  • Sídlo společnosti
  • mapa
Všechny sekce